Download de checklist voor het maken van aansprekende succesvolle online trainingen

Online Training Blog en Podcast Nederland

Digitale schat #003 | Online Training Community Nederland

blog Aug 18, 2017

Welkom bij de 3e editie van de digitale schat van de Online Training Community Nederland.

Heb jij weleens een koe proberen te melken door alleen maar keihard aan de uiers te trekken?

Dan weet je vast dat dit niet gaat werken. Je moet de juiste techniek gebruiken door er tegelijk ook in te knijpen. Haha.

Met een online training werkt dit net zo. Gebruik je niet de juiste techniek op de juiste manier dan behaal je niet het gewenste resultaat. Om dit te voorkomen heb ik hier voor jou het online training Dashboard.

...

Lees verder...

Digitale schat #002 | Online Training Community Nederland

blog Aug 11, 2017

Welkom bij de 2e editie van de digitale schat van de Online Training Community Nederland.

Wil je het nu ook eens echt weten?

Als eerste even een huishoudelijke mededeling ;)
De laatste tijd heb ik een aantal malen gehoord van (potentiële) klanten dat het NIET duidelijk is waarvoor ze mij in kunnen schakelen. Als ik dit dan vertel dan zijn ze bijna verbaasd. Wil jij ook nu eens ECHT WETEN wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk dan deze link. De teksten en video's van klanten vertellen je exact wat de mogelijkheden zijn.

...

Lees verder...

Hoe meet je de effectiviteit van je online programma?

blog Aug 10, 2017

Elke ervaren coach, trainer, therapeut of adviseur die een online training aanbiedt heeft tenminste één van de twee doelen: een kennisgat overbruggen en/of het gedrag van zijn/haar student transformeren. 

Als online coach, trainer, therapeut of adviseur met een online training streef je ernaar om de nodige inhoud te leveren om deze doelen te bereiken, maar soms is het aanbieden van een training niet erg effectief. In dit geval kan een klant/student niet de resultaten ervaren die hij/zij hoopt te zien. Gevolg is dat de training verbeterd moet worden... maar hoe kun je bepalen welk...

Lees verder...

Digitale schat #001 | Online Training Community Nederland

blog Aug 04, 2017

Welkom bij de 1e editie van de digitale schat van de Online Training Community Nederland. Deze mailing vervangt de wekelijkse mailing en heeft een ander inhoud.

Terwijl ik mijn eigen online training onderneming aan het bouwen ben, vind ik heel veel goede tips, strategieën, trainingen en bronnen op mijn pad. Lang heb ik deze voor mezelf gehouden, maar waarom eigenlijk? Daar komt nu verandering in! Ik word er namelijk blij van als jij resultaten behaald met stukjes van de puzzel die ik je kan geven.

Ik vind het super tof om deze ontdekte schatten met je te delen. Zodat jij je expertise kan...

Lees verder...

#004 - Annelies Tegel - Hoe is het gesteld met de online trainer in Nederland?

podcast Jul 27, 2017

Wat ga je leren

In dit interview leer je wat je niet moet doen en wel moet doen als startende trainer. Waar je op moet letten als je trainingen geeft en welke valkuilen je beter kunt ontwijken. Daarnaast leert Annelies je het verschil tussen een webinar, online trainen en e-learning, vanuit haar optiek. Je krijgt ook veel achtergrond informatie over de ontwikkeling van de trainersacademie en het trainersvak.

 

Favoriet uitspraak uit dit interview

Blijf jezelf, blijf permanent leren

Connect met Annelies Tegel

WebsiteLinkedinFacebook - BOEK 10...

Lees verder...

#003 - Ferdinand Bijzet - Van offline naar online ondernemen

podcast Jul 12, 2017

De gast in deze podcast

De gast in deze aflevering is Ferdinand Bijzet. Hij is de een van de eigenaren van het opleidingsinstituut Kempler. Daarnaast heeft hij een eigen offline en online praktijk voor relatie- en gezinstherapie. Hij is vele malen op de radio te horen geweest, heeft meegewerkt aan tv uitzendingen en reist om de zoveel weken naar Slovenië om daar therapeuten te trainen.

Wat ga je leren

In deze podcast leer je wat een super lerende houding is. Hij adviseert aan startende therapeuten om te starten bij hunzelf. Als zij goed voor zichzelf kunnen zorgen kunnen ze ook beter voor hun...

Lees verder...

#002 - Monique Leenen - Het geheim van sales ontrafeld

podcast Jul 04, 2017

De gast in deze podcast

De gast van deze aflevering is Monique Leenen. De sales- en businesscoach van Bouw een Bloeiend Bedrijf die je helpt met de strategie van je bedrijf te bepalen, blokkades te overwinnen en je klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit interview gaat over het geheim van sales, je klanten het beste verder helpen en wanneer je klaar bent om een online training toe te voegen aan je diensten.  

Wat ga je leren

In dit interview leer je de magie achter verkopen en het vragen van goede prijzen. Je leert ook hoe je een online training het beste kunt maken en wat er nodig is qua...

Lees verder...

Een enorme vooruitgang voor online trainers!

blog Jun 23, 2017

Als je een online training hebt is de kans groot dat je ook een administrator bent van een Facebook groep. En Facebook heeft een nieuwe missie! Bring the world closer Together. Ze willen mensen de macht geven om een gemeenschap (community) te bouwen en helpen om zich te verbinden met andere mensen. Jij krijgt als administrator dus meer mogelijkheden.

Ik vind het heerlijk, geweldig en enorm interessant.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun kennis en vaardigheden te delen, terwijl ze zichzelf alleen bezighouden met waar zij goed in zijn. Dit doe ik met mensen helpen om hun online...

Lees verder...

Zit jij ook vast in de tijd? En wil je meer vruchten plukken van je coachingpraktijk?

blog Jun 16, 2017

Je bent al een aantal jaren aan het ondernemen. Je hebt veel mensen leren kennen, veel mensen hebben jou leren kennen. Je methodiek blijkt aan te slaan en je zou wel wat meer vruchten hiervan willen plukken. Vruchten in de vorm van energie, tijd en meer inkomsten. Maar tot op dit moment zijn er niet zo veel vruchten te plukken.

Om klanten te krijgen doe je aan marketing, mensen leren je kennen, vinden je leuk en vertrouwen je. Een op de tien potentiële klanten wordt klant. Jullie plannen een gesprek en jij gaat dit gesprek voorbereiden. Je hebt inmiddels 8 uur...

Lees verder...

5 redenen hoe grafisch ontwerp de klant kan helpen leren!

blog May 24, 2017

De leerervaring van je klant in jouw online training is het belangrijkste dat er is. Hoe beter deze ervaring verloopt, hoe beter de resultaten voor je klant en daarmee voor jou. Een klant met grote resultaten gaat praten over deze resultaten en vertelt over zijn ervaring in jouw online training tegen anderen potentiële klanten.

Bewezen fundamentele ontwerp principes inzetten in je online training is een de belangrijkste manier om de leerervaring van je klanten in je training sterk te beïnvloeden. Maar Grafisch ontwerpers met kennis van zaken inhuren kosten geld en dat heb je niet altijd als...

Lees verder...
1 2