Digitale schat #001 | Online Training Community Nederland

blog Aug 04, 2017

Welkom bij de 1e editie van de digitale schat van de Online Training Community Nederland. Deze mailing vervangt de wekelijkse mailing en heeft een ander inhoud.

Terwijl ik mijn eigen online training onderneming aan het bouwen ben, vind ik heel veel goede tips, strategieën, trainingen en bronnen op mijn pad. Lang heb ik deze voor mezelf gehouden, maar waarom eigenlijk? Daar komt nu verandering in! Ik word er namelijk blij van als jij resultaten behaald met stukjes van de puzzel die ik je kan geven.

Ik vind het super tof om deze ontdekte schatten met je te delen. Zodat jij je expertise kan uitbreiden in jouw online onderneming.

Aantekening: Van deze mails ga ik ook een digitale versie op de site bewaren zodat je er altijd naar terug kunt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer leren over verkopen (van je online training)?
Beluister dan de uitzending met Monique Leenen in de Online Training Podcast Nederland. Je krijgt hierin heel veel tips, trick, mindset en concrete stappen.

De podcast kun je vinden door naar de volgende LINK te gaan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je de video productie van je online training video's verbeteren?
Het is nodig om goede video's te hebben in je online training. Met goede video's bedoel ik hoge kwaliteit, heldere audio en natuurlijk fantastische inhoud.
De video's moeten er professioneel en super netjes uitzien. Het is jouw branding, jouw positionering en jouw professionaliteit.

Wat denk je dat dit met de waardebeleving van je klant doet? Dat geeft een prikkelende positieve emotie aan je dienst of product. En wat voor effect heeft dat dan weer op de fysieke variant genaamd geld?

Goede video kunnen ook goed betaalbaar gemaakt worden. Het hoeft niet zoals mij met alle professionele apparatuur. Je kunt dit ook zelf doen. Hoe dat lees je in dit artikel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je de video's bewerken (editen) met software die je al hebt of niet?
Video's die uit je camera of telefoon komen zijn nooit helemaal klaar. Er moet nog een beetje gepoetst worden, wat geknipt, audio aanpassen, titels erin verwerken en ga zo maar door. Dit is zeker een proces dat uitbesteed kan worden. Als je het zelf wilt doen heb ik hier een paar programma's die je goed van pas komen.

Betaald
Adobe Premier Pro (klik hier om meer te leren over APP) (persoonlijke favoriet)

100% Gratis
​​Imovie (klik hier om meer te leren over Imovie)​​​
Hitfilm express​ (klik hier om meer te leren over Hitfilm)​​​

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil jij ook dat mensen echt resultaten behalen met je online training?
De meeste online training zijn gemaakt om snel een eindresultaat te bereiken. Je krijgt in dit soort trainingen informatie en met deze informatie moet jij je doel maar zien te bereiken. Dat is een prima. Maar het jammeren hiervan is dat uit onderzoek blijkt dat de meeste online training niet afgerond worden. Mensen gaan niet zomaar in de actiemodus als ze de informatie hebben. Geen resultaat. Niet voor jou en niet voor je student. ​​Er is een oplossing bekijk de uitleg in deze 4:26 minuut durende video op YouTube. (klik hier om de oplossing te horen).

Creatieve groet,

Onne

PS Ken jij iemand net zoals jij die iets heeft aan deze schatten? Deel deze dan met hem of haar. En je mag me CC-en ;)