Digitale schat #002 | Online Training Community Nederland

blog Aug 11, 2017

Welkom bij de 2e editie van de digitale schat van de Online Training Community Nederland.

Wil je het nu ook eens echt weten?

Als eerste even een huishoudelijke mededeling ;)
De laatste tijd heb ik een aantal malen gehoord van (potentiële) klanten dat het NIET duidelijk is waarvoor ze mij in kunnen schakelen. Als ik dit dan vertel dan zijn ze bijna verbaasd. Wil jij ook nu eens ECHT WETEN wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk dan deze link. De teksten en video's van klanten vertellen je exact wat de mogelijkheden zijn.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terwijl ik mijn eigen online training onderneming aan het bouwen ben, vind ik heel veel goede tips, strategieën, trainingen en bronnen op mijn pad. Lang heb ik deze voor mezelf gehouden, maar waarom eigenlijk? Daar komt nu verandering in! Ik word er namelijk blij van als jij resultaten behaald met stukjes van de puzzel die ik je kan geven.

Ik vind het super tof om deze ontdekte schatten met je te delen. Zodat jij je expertise kan uitbreiden in jouw online onderneming.

Als je een reactie geeft op deze mail krijg je altijd rechtstreeks een antwoord van mij. Ik ben heel benieuwd wat je van deze schatten vind.

Aantekening: Van deze mails bewaar ik ook een digitale versie op de site zodat je er altijd naar terug kunt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe je kunt meten HOE EFFECTIEF je online training is?
Gokken op welk deel van een training moeten worden verbeterd is een recept voor frustratie. Gelukkig is er natuurlijk allang een systeem bedacht om trainingen te evalueren. En er is natuurlijk allang een mooi boek over geschreven: Four Levels of Training Evaluation, industrie expert Donald Kirkpatrick

In de schatkist op de site vind je hier een artikel over met de vier levels en de juiste vragen.
​​
Dit is de link naar het artikel​.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Binnen 1 minuut een vierkante video maken met ondertiteling!
Heb je een Iphone dan is er sinds april van dit jaar een app waarmee je ook je online training video's kunt opnemen. Het zijn vierkante video opnames dus daar moet je een beetje rekening mee houden. Deze video's kun je ook voorzien van een filter.​

Het voordeel van deze app is dat hij direct ook je spraak omzet naar ondertitels. Zijn ze niet helemaal goed, dan kun je deze nog even veranderen achteraf.

De app heet: Clips App en is te vinden in de App-store.

Deze app is handig om B-opnames te maken. Dit zijn extra opnames die je later tussen of in plaats van je echte opnames verwerkt in een online training les.

Hier vind je een Voorbeeld

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blijft bloggen voor jou ook een uitdaging?

Ik blog nu al 2 jaar en het blijft een uitdaging. Mijn hersenen kraken regelmatig als ik weer een nieuw artikel wil plaatsen. Natuurlijk is het het beste om over het probleem van je klanten te schrijven. Maar het leukste en creatiefste, nee, dat niet.

​​Daarom ben ik maar eens gaan zoeken naar manieren om mijn workflow te verbeteren. Zodat mijn hersenen wat rust krijgen. Ik heb een artikel gevonden waar praktische templates instaan. Dat versimpeld de boel een beetje. Ook jij kan er je voordeel mee doen!

Hier vind je het artikel met de templates. ​​

 Creatieve groet, 

Onne

PS Ken jij iemand net zoals jij die iets heeft aan deze mails? Deel deze dan met hem of haar. En je mag me CC-en ;)