Maak je aansprekende succesvolle online training op je eigen academiesite

het totaal pakket om je online training te plannen, maken, testen en verkopen 

- zeer speciale prijs editie - 

AANMELDEN en SAMEN aan de slag
 

Klik op de button, doe mee en we gaan knallen.

Je hebt een aansprekende succesvolle online training nodig!

Dus je denkt erover om een online training te gaan maken? Super. Het aanbieden van een online training is een van de beste manieren om je onderneming schaalbaar te maken (zelfs als je net met klanten werkt) en een community te bouwen. Maar het proces van het maken van een online training kan wat overweldigend overkomen. Wat biedt je aan met jouw online training? Hoe bouw je de lessen op? Welke techniek ga je gebruiken? Hoe zorg je voor lessen waar klanten echt resultaten mee behalen? Hoe verkoop je de online training? En zelfs als de training er al is hoe help je jouw mensen dan verder? 

Mijn naam is Onne Kierkels, ik ga je helpen om niet alleen alle beren op de weg te vloeren, maar ook om je training te maken, testen en verkopen aan de juiste mensen. 

In 'Maak een aansprekende succesvolle online training', neem ik je stap voor stap mee door het hele proces. Met hoge kwaliteit video's (niet langer dan 8 minuten), teksten, voorbeelden en templates die je snel op weg helpen. Je hebt straks een online training waar je nog heel lang plezier van gaat hebben in je onderneming. 

Je doelgroep wacht op je.

Online Training informatie

Dit zit er in 'Maak een aansprekende succesvolle online training.'

 • Werk in je eigen tempo. Er zijn 7 stappen met 12 modules met hoge kwaliteit video's ( +/-6 uur totaal), die jou helpen vanaf het onderwerp van je training tot het verkopen van je training. En alles daartussen in. 
 • Duidelijke opdrachten die direct resultaten opleveren. Door de opdrachten te maken en gebruik te maken van de invulbare pdf's bouw je aan je eigen online training. 
 • Bonus materiaal.  Invulbaren templates en voorbeelden die jou tijd winnen. 
 • Exclusieve toegang tot de community: om over de online training informatie te discussiëren en ideeën uit te wisselen met andere online training makers. 
 • Q&A, versnellingsdagen en 1 op 1 sessies met Onne, gedurende het traject geven jou de mogelijkheid om vragen te stellen en advies te ontvangen. 

Wat je gaat leren en hebben

Hoe je jouw online training voorbereid, maakt, test en verkoopt.

In 12 modules, allemaal gemaakt om je door dit proces heen te loodsen, wordt je getrakteerd op hoge kwaliteit en gedetailleerde informatie. Je leert:

 • De hoe en waarom: Je krijgt een diep perspectief en begrip over de manier waarop mensen online leren en maakt hier je online training op.
 • Stap voor stap hulp op technisch vlak: Ik help je met alle nodige technische onderdelen die je tegenkomt in je proces. Zoals de online omgeving. Video's opnemen, audio opnemen, pdf's maken, editing en grafisch ontwerp zijn optioneel en exclusief in dit pakket. 
 • Je hebt straks een online omgeving: Daarnaast help ik je keuzes te maken over de manier waarop je de online training gaat aanbieden die past bij jouw situatie, wensen en budget. 
 • Je online training lanceren: Kies de manier van lanceren die bij jou en je publiek past en krijg daar gedetailleerde templates en advies over 

 

Deze online training is voor

Coaches en trainers met een eigen methode

Je kunt natuurlijk met iedereen gaan werken....en met iedereen gaan werken die geld geeft aan je. Maar net zoals bij een online training komen je diensten het beste tot zijn recht met mensen waarvoor ze zijn gemaakt. Dus ik heb een aantal criteria opgesteld met wat voor soort mensen ik graag werk:

 • Je hebt een eigen methode en daarmee concrete resultaten behaald offline: Je bent al een aantal jaren bezig als coach, trainer of als bedrijf en weet dat je iets waardevols te leren hebt aan je klanten. Dit betekend niet dat je een expert hoeft te zijn. Het enige dat je moet weten is meer dan je doelgroep. Je hoeft maar een paar stappen op ze voor te zijn en deze stappen methodische aan te kunnen bieden.
 • Je bent ondernemend en bereid om te leren: Als je een verlangen hebt om je methode te delen met meer mensen. Als je het alleen doet voor het geld geef je niet genoeg om je klanten. Dat zie je terug in het product dat je gaat maken en is niet helpend om een product te maken waar je hart en ziel in zit. 
 • Je wilt vrijheid: Je hebt een beeld waar je heen wilt en bent bereid om hier in te investeren in tijd, geld en energie. Het maken van een aansprekende succesvolle online training vraagt commitment en focus!

Deze online training is NIET voor

 • Je hebt nog helemaal NIET met klanten gewerkt. Je hebt nog niet gewerkt met klanten en dus ook nog geen ervaring met hen op kunnen doen. Gevolg is dat je niet weet wat wel en niet werkt voor hen. Ik snap dat het hebben van een online training aantrekkelijk klinkt, maar als starter zou daar niet je focus moeten liggen. Je focus moet liggen op ervaringen opdoen met klanten en hen naar resultaten brengen in de offline wereld.
 • Je bent snel afgeleid door nieuwe 'kansen'. Het internet zit vol met afleidingen die je een ideaal leven beloven. Deze afleidingen worden vaak heel aantrekkelijk aangeboden maar leiden je alleen maar af van het pad dat je hebt gekozen. Zonder focus ga je niet bereiken wat je kunt bereiken.
 • Je bent blut: Als je geen geld hebt om te investeren in je eigen ontwikkeling, productlijn of onderneming dan maak je hele andere beslissingen dan als je dit wel hebt. Mensen die zich geen zorgen over geld hoeven te maken ervaren meer ruimte voor creativiteit. En dit is juist wat je nodig hebt bij het ontwerpen van een nieuw product. Je hebt je rechterhersenhelft nodig die je in contact laat staan met je gevoel. Maak je beslissingen vanuit een schaarse aan geld dan zijn dit vaak korte termijn beslissingen die niet ten goede komen aan een lange termijn plan zoals het maken en hebben van een online training. 

Klanten die trots zijn op hun werk

Wat is er beter dan klanten die zelf vertellen over de samenwerking en hun behaalde eindresultaten? Geloof me niet op mijn woord, maar luister naar deze succesvolle klanten.

 

Klik op de button, doe mee en we gaan knallen.

 

Klik op de button, doe mee en we gaan knallen.

Inhoud van de online training van VideoCursusOnline

In 7 stappen doorloop je 12 modules die jou helpen om een "aansprekende succesvolle online training" te maken!

Nu even dit: 6 maanden van nu!

Je wordt wakker en start je dag met het openen van je mail. Nadat je een paar urgente emails hebt verzorgd stuit je op een mail waarin je bedankt wordt. Mensen hebben concrete resultaten behaald met jouw online training. Jouw methode heeft het leven van mensen geraakt. Gewoon omdat je geïnvesteerd hebt in je onderneming, in jezelf, in een aansprekende succesvolle online training. 

Je hebt een training gemaakt waar mensen plezier aan beleven, vol met inspiratie en met lessen die belonend zijn. 

Dit zijn de resultaten die jij wilt en die jouw klanten willen. 

Heb je nog vragen? Geen probleem - ik houd van vragen en ik heb de antwoorden!

Vragen zijn er altijd! En je staat op het punt een belangrijke beslissing te maken...niet alleen maar over geld maar ook over tijd, energie en aandacht. Ik wil dat jij een beslissing maakt die goed voor jou is. Daarom heb ik een aantal van de meest gestelde vragen in een lijstje gezet. Hopelijk vind je de antwoorden waar je naar opzoek bent.

Wat als ik niet weet welk onderdeel van mijn methode ik in een online training zal gaan aanbieden?

Dat is prima. In dit pakket zit een module die aandacht besteed aan jouw methode en jouw doelgroep. Op een simpele manier vinden we antwoord op jouw vraagstuk.

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben?

Ben je klaar om de samenwerking aan te gaan en je te commiteren aan je succes? Alleen jij kan die vraag beantwoorden. Bekijk deze pagina nog eens, bekijk de video's van de klanten en ga over de roadmap van de modules in de training. Dan heb je genoeg informatie over mij en de training. Het enige wat je hoeft te beslissen is om deze reis aan te gaan of niet. Als jij de tijd erin gaat steken, sta ik naast je!

Wat als ik vertraag in mijn proces?

In een ideale wereld verloopt alles soepel. Maar niet in onze wereld. Het leven gebeurd en daar moeten we op in spelen. Je raakt in ieder geval niet achterop en valt niet af. Het is immers geen race. De training zal in zijn geheel aangeboden worden. Jij bepaald het tempo. Als je je hebt aangemeld voor de training heb je er de beschikking over zolang als deze online blijft. Maar onthoud, om resultaten te krijgen moet je actie blijven ondernemen.

Wat als ik niet goed ben met technologie?

Bij het maken en aanbieden van een aansprekende succesvolle online training heb je technologie nodig. Ik adviseer twee dingen. De eerste is zo min mogelijk gebruik maken van technologie. De tweede is uitleggen wat voor technologie er is en welke het makkelijkste in gebruik is. Bij deze Zeer Speciale Prijs Editie is de online omgeving inclusief. 

Wat als ik me heb aangemeld en toch besluit dat dit pakket niet geschikt is voor mij?

Als je je aanmeld heb je 30 dagen om de online training uit te testen. Een eerlijke manier om te testen is door de opdrachten en acties te ondernemen die in de eerste drie stappen zitten. Als je dat hebt gedaan en je denkt dan nog steeds dat de training niet geschikt is voor jou, laat het dan weten en we zoeken jouw oplossing.

Tijdelijke ZEER SPECIALE PAKKET PRIJS

Dit is een ZEER speciale prijs editie. Hierna gaat de prijs van dit aanbod omhoog tot dat hij de prijs van € 1.450,00 (inclusief) heeft bereikt.

SAMEN

€ 949

ONLINE TRAINING

Aansprekende succesvolle online training maken in 7 stappen

Modules met hoogwaardige video'stemplates en teksten

Maak een Aansprekende Succesvolle Online Training community

--------------------

ACADEMIESITE

Jouw eigen website met leeromgeving met certificaten, badges, quizzen, dripping, forum, email meldingen. 

*hosting en domein zelf aanschaffen (kan ik voor je doen)

--------------------

COACHING

Q&A Groepscoaching 

versnellingsdagen

2 individuele coaching

 

BONUS $ 159 Leeromgeving

BONUS $ 99 Thema

--------------------

 OPTIONEEL (exclusief en dus later beslissen)

Grafisch ontwerp voor alle online training materialen

Video opnames en editing

 

AANMELDEN en SAMEN aan de slag

Aanmelding open tot de klok op 4 x 00 staat

Aanmelding open tot de klok op 4 x 00 staat Een timer zoals je hier ziet geeft het einde van deze kans aan. Het doel van deze timer is om jou te laten ervaren dat er urgentie in dit proces zit. Hiermee speel ik in op je motivatie. Pak je niet door voor het verstrijken van deze klok dan verlies je de kans. Pak je wel door dan win je het voordeel van de lage prijs die je kunt krijgen voor deze dienst. - Dit is een voorbeeld van Gamification / Human Focused Design -

00

Dagen

00

Uren

00

Minuten

00

Seconden
Close

50% Afgerond

Als ik de gegevens goed ontvangen heb zal ik je zo snel mogelijk bellen om je wensen door te spreken.