Specialisme Aansprekende succesvolle online trainingen maken

Onne (36) ondernemer, vader & betrokken persoon!

De eerste stap vandaag

DOWNLOAD het Ebook

In 2014 maakte ik mijn eerste online training. Geen succes. Heel veel van geleerd. Had ik er niet van geleerd? Dan had ik mezelf en mijn huidige en toekomstige klanten te kort gedaan. En dat kan niet! Dus dat is ook niet gebeurd.

Leren

Leren, dat zit bij mij in het bloed. En bij jou en je deelnemers ook. Mensen leren, innoveren, bouwen, verbouwen, staan weer op en gaan weer door. Een leven lang leren. En met het internet en alle mogelijke technologieën is het als ondernemer goed mogelijk om je eigen wereld, je eigen methode, over te brengen aan super veel mensen. Hierdoor krijg jij een extra inkomstenbron, meer tijdwinst en je helpt meer mensen verder. Je wilt resultaat. 

Wat en hoe leert een volwassene in een online training?

Jouw volwassen deelnemer wil zijn eigen leren indelen qua tijd en inhoud. Zijn levenservaring, kennis en vaardigheden erkennen en zien dat het verweven is in zijn leerervaring (jouw online training). Hij wil direct toepasbare dingen leren met relevante bruikbare opdrachten. Het liefst wil hij een directe oplossing om zijn leven te verbeteren en zijn probleem op te lossen. Hij wil ergens deel van uitmaken en zich betrokken voelen bij wat hij aan het doen is. Hij wil weten waarom hij iets zou moeten leren. Dat helpt hem kiezen wat hij gaat leren. Hij wil overwinnen, uitdaging, dingen ontwijken en verrast worden. Hij wil leiderschap voelen van hemzelf en van jou, als online instructeur. Maar bovenal wil hij RESULTAAT.

Kortom de deelnemer en jij, de ondernemer zijn beiden op zoek naar resultaten.

We leven in een interessante tijd, je kunt het gerust een leer-revolutie noemen. De tijd van zenden is voorbij, de tijd van geven en ontvangen is aangebroken.

Ik geloof

Ik geloof dat online trainingen kunnen zorgen voor een wereld die leuker is en productiever. In die wereld is er geen onderscheid meer in wat mensen moeten doen en wat ze graag willen doen. Een online training zorgt voor meer vrije tijd, extra inkomsten en een manier om meer mensen te bereiken. Het potentieel van mensen staat voorop en kunnen en doen wat je wilt doen zorgt voor meer plezier in het leven.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun kennis en vaardigheden te delen, terwijl ze zich alleen bezighouden met waar zij goed in zijn en wat ze graag doen. Zo maken we samen de wereld nog mooier.

Waarom doe ik dit?

Ik help graag mensen verder om hun doelen te bereiken. Jij bent de ervaren coach, trainer of bedrijf EN je hebt een eigen methode waar je de wereld op jouw manier mooier mee maakt. Dat vind ik tof!

Het is een mooie uitdaging om online trainingen te maken leuk, inspiratievol en belonend zijn. Trainingen die mensen gemotiveerd en betrokken houden voor een langere periode. Online trainingen waar jij en je deelnemers resultaten mee behalen. 

De eerste stap vandaag

DOWNLOAD het Ebook
Close

50% Afgerond

Ik ben er klaar voor!

en check DIRECT mijn email inbox.