Zo helpt een online training jou!

Je bent begonnen met ondernemen vanuit je droom. Werken onder jouw voorwaarden, zorgen voor je eigen inkomsten, zo veel mogelijk mensen verder helpen vanuit jouw methodiek en voornamelijk doen waar je goed in bent.

Door de jaren heen heb jij als coach, trainer, therapeut of adviseur een eigen methodiek ontwikkeld waarmee jouw klanten resultaten behalen. Dit voelt goed en je weet ook dat er meer mogelijk is. Je denkt aan een online training, maar loopt vast. Voor elke ondernemer kan de uitdaging ergens anders liggen. 

Er blijft een kloof tussen droom en werkelijkheid. Je werkt namelijk hard, haalt resultaten maar ervaart bijvoorbeeld te weinig uren in de week. Het lukt je tot nu toe niet om meer mensen te laten profiteren van jouw werkwijze en hebt nog geen extra stroom aan inkomsten. En dat zou je wel graag willen hebben. 

Je weet dat er online mogelijkheden liggen voor jou. Maar er is zoveel aanbod en daardoor ruis op de lijn van het internet. Je weet niet naar wie je moet luisteren en hoe je dit kan gaan aanpakken. Was er maar iemand die je met liefde verder wil en kan helpen.

Die persoon wil ik graag voor je zijn. Ik bied jou een individuele online sessie “super strategieën waarop een online training (geen webinar) jouw businessmodel online verder kan ondersteunen”. In deze Skype sessie van 45-60 minuten krijg je de volgende resultaten:

➢ ik luister naar jou, er wordt met jou mee gedacht en je maakt je eerste stappen

➢ Je krijgt nieuwe, uitdagende ideeën en inspiratie

➢ Je krijgt zicht op het proces van het maken van een aansprekende succesvolle online training

➢ Je krijgt 3 strategieën waarop een online training jouw businessmodel online verder kan ondersteunen

➢ Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen

Deze Skype sessie gaat over jou! Samen nemen we jouw situatie onder de loep. We bespreken ideeën, stappen en strategieën. We onderzoeken of en hoe een business met online trainingen jou gaat helpen om je doelen te bereiken. Ik geef je advies en voorbeelden zodat jij precies voor je ziet hoe je meer mensen online écht verder kunt helpen, meer vrije tijd creëert en meer inkomsten genereert met je eigen methode.

De investering voor deze sessie bedraagt € 69,- euro, echter als je je NU opgeeft is deze sessie voor jou geheel GRATIS en natuurlijk vrijblijvend.

Als je serieus bent over je plannen, vul dan onderstaand Google formulier in. Dit is de input die nodig is om bovenstaande resultaten te behalen in de online sessie. We plannen dan snel de online sessie. Ik kijk uit naar ons gesprek.